HI!
IK BEN LOES
#grafischbureau Merk Vaardig

Gespecialiseerd in
Grafisch vormgeving & branding

Werkzaam in Schijndel (Meierijstad) en omstreken

Na het afronden van mijn studie graphic design aan de University of Lincoln ben ik meteen gaan werken bij een drukkerij in Schijndel. Hier heb ik grote praktijkkennis opgedaan in DTP, vormgeving maar ook geleerd over verschillende drukvormen en soorten grafische afwerking. Na 10 jaar heb ik nog 2 jaar bij een online bureau gewerkt die zich voornamelijk bezighouden met web- en marketingdiensten.

Daarna ben ik voor mezelf begonnen als freelance grafisch vormgever. Dat is inmiddels alweer ruim 12 jaar geleden.

In de tussentijd zijn er veel dingen veranderd. Zo zijn er veel standaard platforms waar (startende) ondernemers met voorgeprogrammeerde templates aan de slag kunnen. Bovendien is een groot gedeelte van offline marketing vervangen door online marketing en vraagt dus een andere aanvlieg-methode. Ondernemers zijn zich inmiddels wel meer bewust dat een unieke vormgever doeltreffender werkt. En dat een huisstijl niet alleen mooi maar ook strategisch goed op de markt gezet moet worden.

Een merk moet groeien, heeft liefde en aandacht nodig om succesvol te worden. Begin dus met een goede basis en start vanuit daar. Beter klein beginnen en meteen goed, dan half en…

Momenteel werk ik voornamelijk voor reclame-, web- en marketingbureaus. Maar ook kleine en grotere ondernemingen in omgeving weten mij te vinden voor een complete nieuwe huisstijl of een los project. Mijn werkplek is flexibel en het is inspirerend om af-en-toe deel uit te maken van een creatief team! Daarnaast heb ik door de jaren heen een breed netwerk opgebouwd met de juiste marketing- en design professionals.
Live brainstormen? Koffie, thee, limonade?

Door een unieke en
professionele
branding
krijgt jouw merk of label
een herkenbare identiteit.

”Onderscheiding en continuïteit zijn de key. Ontwijk de standaard templates die ook door 1.000 andere bedrijven gebruikt worden.”
#grafischbureaumerkvaardig.nl

ZIJ GINGEN JOU VOOR:

jouw ideeën en mijn
creatieve grafische vaardigheden

samenbrengen

LET'S MEET!

Bedankt voor je bericht,
ik neem binnen 2-3 werkdagen contact met je op.